यूपी में का बा गाना लिरिक्स (Lyrics)

यूपी में का बा गाना आजकल बहुत बवाल मचाया हुआ है, बहुत से लोग up me ka ba song lyrics सर्च कर रहे हैं। आज हम आपको यूपी में का बा सांग का लिरिक्स बताने जा रहे हैं। यह गाना प्रसिद्ध भोजपुरी गायिका नेहा सिंह राठौर जी ने यूपी चुनाव में व्यंग के तौर पर गया है को की इंटरनेट पे काफी वायरल हो रही है। इसके जवाब में बीजेपी सांसद रवि किशन ने Up me sab ba Lyrics रिलीज़ किया है।

कौन हैं नेहा सिंह राठौर ?

नेहा सिंह राठौर “यूपी में का बा” गाने वाली गायिका हैं जो की इंटरनेट पे रातों रात प्रसिद्ध हो गई। नेहा सिंह राठौर कई सालो से सरकार के ऊपर व्यंग्यात्मक तरीके से गीत गाते आ रही हैं और सरकार से सवाल पूछती रहती हैं। नेहा सिंह राठौर ने दो साल पहले गाना-गाना शुरू किया और उसे इंस्टाग्राम ,फेसबुक और यूट्यूब पे डालना शुरू कर दिया लेकिन असली बदलाव तब आया जब नेहा सिंह राठौर यूपी सरकार के ऊपर व्यंग किया।

Read More : Up me ka ba 2 lyrics by neha singh rathore

Read more : Wynk music app me ringtone kaise lagaein

Lyrics of Up me ka ba song

Credits : नेह सिंह राठौर

up में का बा लिरिक्स

यूपी में का बा
अरे बाबा केकर दरबार बा
ख़तम रोजगार बा
हाथ रस के निर्णय जोहत लड़की के परिवार बा
अरे का बा, यूपी में का बा ?

कोरोना से लाखन मर गइले
लासन से गंगा भर गइले -2 टिकती और कफ़न नोचत कुकुर बिलार बा,
ऐ बाबा का बा, यूपी में का बा ?

मंत्री के बेटवा, बड़ी रंगदार बा – 2
किसानन के छाती पर रौनत मोटर कार बा,
इ चौकीदार बोले की के जिम्मेदार बा,का बा ?
यूपी में का बा ?

राम राज्य के झांकी बा ..
कासी मथुरा बाकी बा ..
गोरखपुर में खून से रंगल ,
गोतल पूरा खाकी बा
अरे का बा,
यूपी में का बा ?

up me ka ba lyrics

जय श्री राम के जाप बा
और सगरो बइठल खाप बा
मंदिर मस्जिद, मंदिर मस्जिद में टाँगल गइल रार बा
अरे का बा
यूपी में का बा ?

जिंदगी झंड बा ..
फिर भी घमंड बा…

Lyrics of up me ka ba song in english

up me ka ba

are baba ke darbar ba
Khatam rojgar ba
Hathras ke nirnay johat ladaki ke pariwar ba,

Are ka ba , Up me ka ba,

korona se lakhan mar gaele
Lasan se ganga bahr gaele

korona se lakhan mar gaele
Lasan se ganga bahr gaele
tikati or kafan nochat kukur bilar ba ,
E baba ka ba, up me ka ba ?

Mantri ke betwa, Badi rangdar ba – 2
Kisanan ke chhati pe raunat motar car ba,
E chaukidar bole ke jimedar ba… ka ba…
up me ka ba !

Ram rajya ke jhaki ba…
kashi mathura baki ba

Ram rajya ke jhaki ba….
kashi mathura baki ba..
gorakhapur me khun se rangal,
gotal pura khaki ba
are ka ba, up me ka ba

up me ka ba lyrics

jay shree ram ke jap ba
Aur sagaro baithal khap ba

jay shree ram ke jap ba
Aur sagaro baithal khap ba
mandir masjid , mandir masajid me tanal gael rar ba,
are ka ba, up me ka ba

jindagi jhand ba ..
phir bhi ghamand ba..😂